ee51e0ab53c2cd85-Transferzala16Onas

Transferzala je gledališko-plesni abonma, ki v sebi združuje izbor predstav petih ljubljanskih neodvisnih odrov: Centra kulture Španski borciGledališča GlejStare mestne elektrarne – Elektro LjubljanaMini teatra ter Plesnega Teatra Ljubljana.

Združevanje slednjih, ki s svojo drzno in prepoznavno gledališko ter plesno produkcijo bogatijo kulturno dogajanje prestolnice, izvira iz preproste želje vseh sodelujočih po abonmaju: obiskovalkam in obiskovalcem kulturnih dogodkov predstaviti najboljše, kar ponujajo sodelujoči neodvisni odri ter pritegniti vse tiste, ki bi te predstave še želeli videti.

V sezoni 2016/2017 ponujamo petnajst različnih predstav, ki so nastale na naših odrih, izmed katerih si bo abonent izbral po eno z vsakega odra. Prav tako bomo abonentom ponudili tudi poseben popust za ogled ostalih predstav, ki jih naši odri ponujajo znotraj abonmaja.

Vaša pot po Transferzali se lahko prične kadarkoli v času sezone 2016/2017, kajti abonmajske predstave vseh petih odrov bodo na sporedu večkrat letno, o čemer vas bomo tudi obveščali preko spletne strani, socialnih omrežij oziroma e-pošte. Abonma boste lahko vpisali na vseh petih lokacijah med delovnim časom blagajne (tj. uro pred katero koli predstavo) ali preko e-pošte info@transferzala.si.

Več informacij: www.transferzala.siinfo@transferzala.si